VOCES POÉTICAS

Presentació del llibre

VOCES POÈTICAS (Rimas i Relatos) a càrrec de

MARGARITA MUÑOZ

Presentat per LUZ GUILLÉN Escriptora

Amb la col.laboració musical de CARINA VARÓN i BRUNO PESCADOR alumnes de l’escola Municipal de Música de Corbera.

Dimecres 20 d’octubre de 2021

Sala Polivalent Can Baró de Corbera de llobregat

Margarita Muñoz (Barcelona, 1960) Corberenca des de 1989.

Va treballar en el món financer durant molts anys, encara que sempre li han agradat  les lletres. La poesia és un dels seus gèneres preferits.

Al 1998 tímidament va començar a compondre poemes, però l’any 2018 va ser quan aquesta esporàdica afició es va convertir en un hàbit. Des de llavors no ha deixat d’escriure. No hi ha millor inspiració que la que neix dels sentiments que ens deixen les experiències del dia a dia. Així va ser com el recull d’aquestes vivències escrites en poesia van prendre forma de poemari. Amb un llenguatge melòdic, clar i fàcil de llegir però amb una gran intensitat, ”Voces poéticas (Rimas y relatos)”  és el primer llibre que publica, de la mà de l’Editorial Circulo Rojo,  l’any 2020.

Actualment està acabant de perfilar el segon llibre, que serà el seu primer poemari en català.  «Estic il·lusionada i desitjant que pel Sant Jordi del 2022 pugui estar ja publicat. Són poemes inèdits on també les emocions de les seves petites històries no ens deixaran indiferents» diu l’autora.

SINOPSIS

Aquest llibre es divideix en dues parts. La primera plena d’històries en forma de poemes, on es reflecteixen situacions quotidianes que ens porten a aflorar els nostres sentiments. Cadascuna ens transporta a aquell moment en el que el temps es para i ens permet reflexionar sobre la vida, potser de la nostre pròpia.

La segona inclou relats curts, històries breus en prosa poètica. En elles, els diferents personatges viuen una situació crucial en la seva vida, i els sentiments, de nou, seran els qui faran decantar la balança en la seva decisió.