ALIMENTACIÓ CONSCIENT

ALIMENTACIÓ CONSCIENT AMB UN ENFOCAMENT HOLÍSTIC

ÀNGELS COTARELO

29 de març de 2021

Via Zoom

 

Aquest taller és per a tu si ets de les persones que pensen que les dietes no funcionen, o bé si la teva relació amb el menjar no és la que desitges i vols millorar-la, i també si menges per ansietat, o si estàs cansada de sentir-te culpable, frustrada i no aconsegueixes assolir els teus objectius.
Si vols ser capaç de distingir entre la gana emocional i la gana física o real i tenir eines per actuar, i també si vols conèixer la importància que té una bona alimentació per al nostre organisme, reduït així els marcadors inflamatoris i millorant el nostre estat de salut.

Este taller es para ti si eres de las personas que piensan que las dietas no funcionan, o tu relación con la comida no es la que deseas y quieres mejorarla, o comes por ansiedad, o si estás cansada de sentirte culpable, frustrada y no consigues alcanzar tus objetivos. 

Si quieres ser capaz de distinguir el hambre emocional del hambre física o real y tener herramientas para ponerlo en práctica y, conocer la importancia que tiene una buena alimentación para nuestro organismo, reduciendo los factores inflamatorios y mejorando nuestro estado de salud.

QUIEN SOY: 

Àngels Cotarelo Técnica Superior en Dietética y Nutrición Ecológica, Coaching nutricional, y técnica en auriculopuntura. Me gusta ayudar a las persones para que encuentren su camino a seguir reseteando su salud.