Els 5 bàsics de l’emprenedoria


ELS 5 BÀSICS DE L’EMPRENEDORIA

Eva Mititieri

dijous, 25 de juny de 2020 de 18:00h. a 19:30h.  Per Zoom des de casa

Un repàs pels cinc punts que cal revisar i treballar quan emprens. Explicat des de la pràctica i l’experiència donada per les 5 emprenedories que he “viscut” durant la meva trajectòria professional.

Eva Mititieri inicia la seva formació acadèmica amb la carrera de Periodisme i Publicitat, seguida d’un màster de Màrqueting. Durant els darrers 25 anys ha assistit a nombrosos cursos relacionats amb la comunicació i la gestió empresarial, en considerar la formació contínua aspecte indispensable en un món tan canviant com l’actual.

Des de fa 21 anys dirigeix una empresa d’importació i venda al major d’eines de ferreteria per a la construcció, amb tot el que comporta gestionar una pime i que li ha aportat capacitat de resolució, perspectiva global de l’empresa i esperit de lideratge d’equip. De sempre ha tingut el cuquet de l’emprenedoria dins, pel que en els darrers anys ha compaginat la feina de gerent amb la creació de diversos projectes: una marca de joieria, una associació de gats del carrer, una casa rural a la Segarra, una jornada d’emprenedores i el darrer de tots, la pròpia consultoria de comunicació i màrqueting.

Formulari d’inscripció: