ELS QUATRE ARQUETIPS

DONA CONSCIENT
Elisabeth Isern Bofarull – Lola Libertad Moyano

Elisabeth Isern, Biodescodificadora. Terapeuta de Flors de Bach. Formada en PNL (Programació Neurolingüística), en Relació Terapèutica i en Dona Concient

Lola Libertad, Biodescodificadora.Professora de Bio-dansa. Kinesiòloga. Moviment Conscient.

Àrea d’igualtat – Aj.  Corbera de Llobregat

21-28 d’octubre i 4-11 de novembre de 2019  de 19 h  a 22.00 h.

Preu formació / sessió:  sòcies XDEC 25€, no sòcies 35€.

Taller vivencial dirigit a les dones que desitgin experimentar un creixement personal a partir de la saviesa que té cadascuna.
Una formació de quatre mòduls de tres hores cadascun.
Cada mòdul consta d’una primera part teòrica i una segona de vivencial, a través de la paraula, del moviment del cos amb diverses tècniques, acompanyat d’eines com la PNL (Programació Neurolingüística), Flors de Bach i Fitoteràpia.
És un viatge per a incorporar i aprendre els recursos que t’aporta la teva naturalesa cíclica i les quatre fases o Arquetips que vivim les dones.

DONZELLA Prendre consciència d’aquesta fase t’ajudarà a crear projectes i saber: ¿on vull posar l’energia?, ¿què vull començar concretament?, ¿quin és el pas que vull o necessito en aquest projecte en concret?

MARE En aquest arquetip prendràs consciència de: ¿Com tinc cura dels altres i dels meus projectes? ¿Com em materno? Equilibrar les energies de la Mare i un treball amb la ferida materna.

XAMANA En aquesta fase trobar-te amb el teu cos et serà útil per a connectar amb les teves emocions i posar-hi paraules. Et permet també visualitzar les coses des d’una altra distància i valorar què vols eliminar o afegir a la teva vida.

ANCIANA Prendràs consciència de com flueixen les emocions i la intuïció. Fase per a visualitzar projectes creatius. Connectar amb la saviesa i les històries de les teves ancestres. I poder mirar d’una forma amorosa a la pèrdua, la mort o el dol.

“Escoltant, presenciant, representant un model, reaccionant, profunditzant, fent de mirall, rient, plorant, sentint-se afligides, inspirant-se en l’experiència i compartint la  saviesa de l’experiència, les dones del cercle es recolzen mútuament i es descobreixen a sí  mateixes a través de les  paraules”  

Jean Shinoda Bolen