XERRADES

XERRADES 2017

PILUCA PERIS

Durante estos diez años dedicándome al coaching, he podido observar como, a través del proceso de coaching, muchas personas transformaban su vida en aquello que elegían.
Ese aprendizaje continuo que nos aporta vivir en modo consciente, transforma nuestras vidas para que cada día la distancia entre cómo nos gustaría vivir y cómo vivimos sea mas corta.
También yo me he transformado; trabajar como coach es un reto que me ha permitido aprender de cada situación y mejorar constantemente, tanto a nivel personal como profesional.

Acompañarte durante tu proceso de coaching, me da la oportunidad de mostrarte todo un mundo de posibilidades, para que puedas alcanzar tus sueños.


ISIDRE VIGARA

Diplomat d’ Infermeria per l’ EUI Sant Joan de Déu, especialista en Medicina del treball. Diplomat en Homeopatia pel Heilpraktiker Institut, Graduat en Homeopatia pel Institut Superior de Medicines Tradicionals, Autor del llibre “Funciona, niños sanos todo el año”, homeopatía para prevenir y curar; Especialista en nutrició cel.lular activa; Maestria Reiki-Sempai en Reiki Usui Tibetà, Reiki tradicional japonès i Karuna Reiki. Altres titulacions i estudis en: Terapia floral evolutiva, Numerologia, Astrologia, Terapia psicosomática.FERRAN GARCÍA DE PALAU GARCÍA-FARIA

MINDFULNESS

Advocat, instructor de Mindfulness, membre de l’Asociación Española de Mindfulness (AEMIND) i responsable de l’Àrea de Mindfulness i Crecimiento Personal del Centre de psicologia PSICOTOOLS.DAVID LAY

QUÈ PUBLIQUEM QUAN NO SABEM QUÈ PUBLICAR?

La síndrome del facebook en blanc


XERRADES 2016

PrintIGNASI CUBIÑÁ

cofundador i Director, Biòleg, amb 15 anys d’experiència prèvia en la indústria alimentària (ingredients i processos). Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona i amb formació superior en Màrqueting i Vendes, és un contrastat visionari i apassionat comunicador. La seva experiència com a empresari i membre d’equips d’empreses multinacionals li dóna la perspectiva necessària per entendre i ajudar empreses de qualsevol sector. Amb una visió transversal i integradora, és un dels principals responsables de la introducció de conceptes com Cradle to Cradle® i Economia Circular al nostre territori, a través de nombroses conferències, seminaris, entrevistes i  publicacions diverses, que ofereix tant al sector públic com al privat. És cofundador i el CEO d’Ecointelligentgrowth S.L.


quemepongop

ISABEL CAPARRÓS

Assessora d’ imatge i personal shopper. Col.laboradora de quémepongo central i directora de quémepongo maresme.
quémepongo es una empresa pionera al nostre país amb més de 18 anys d’ experiència:
– assessoria d’ imatge
– personal shopper
– formació
– altres….


BUSINESS COACHING

ODONA GREGORIO

Business Coaching

Xerrada sobre el nou curs que està a punt d’impartir. Un curs pràctic-teòric que ajuda a convertir conflictes i barreres en oportunitats i reptes. Assoliment d’objectius. Transformació personal de capacitats. Tècniques de comunicació i gestió empresarial. Com convertir la teva empresa en un sistema dinàmic. Sessió gratuïta amb algunes pràctiques. Titulació en acabant els nous mòduls del curs.


EspaiSaludable

GLÒRIA VILALTA

Millora la teva salut, la teva vida i la teva feina amb la cura i la transformació de l’energia de l’espai que t’envolta (casa i oficina) 
Enginyera amb ànima de metge, que després d’uns anys treballant com a consultora en la indústria de l’automoció i en eficiència energètica, decideix fer el pas a l’estudi de les energies internes i externes que participen en la nostra salut.

En aquesta xerrada veurem quins són els factors que ens influencien:
Les energies tel·lúriques terrestres. Les plantes i animals. Les persones que ens envoltes. Les antenes, wifi i altres aparells emissors de radiacions. Els aparells electrodomèstics, ordinadors i altres aparells electrònics. Els materials, els colors, les formes i l’art. L’estructura i distribució de la casa o oficina.


Diba

ELBA MANSILLA

Dones constructores de comunitat. Una aproximació a la participació i activisme de les dones al món local.
L’aportació de les dones a la vida associativa dels nostres barris i pobles és evident, i s’estén a àmbits tant diversos com l’acció social, la cooperació internacional, l’educació i el lleure, la vida esportiva, el moviment veïnal i, evidentment, el moviment feminista i el moviment de les dones.
La participació femenina però no sempre es realitza mitjançant els canals clàssics de participació. La doble presència de les dones al mercat de treball remunerat i en les tasques de reproducció social, i el fet que els espais formals d’associació reprodueixen el model patriarcal de societat, són algunes de les raons que expliquen una major participació de les dones a les xarxes informals de solidaritat.  
Amb aquest taller volem visualitzar les aportacions i espais de participació de les dones a la vida associativa dels nostres barris i pobles i, alhora, investigar com es gestiona la dimensió afectiva i relacional en aquests projectes col·lectius.
Al llarg de 3 hores i mitjançant una dinàmica, intentarem respondre les següents preguntes: On participem, les dones? Què ens aporta la vida en col·lectiu? Què hi trobem a faltar? Què hi aportem cadascuna de nosaltres? Com ens cuidem? Per on podem començar a millorar la nostra vida en col·lectiu?
En primer lloc, la dinàmica consisteix en l’ús de paperogràfs i post-it per a l’elaboració d’un mapa visual de participació en què s’abordin qüestions relatives a la divisió sexual del treball i les especialitzacions de gènere en el món associatiu. En segon lloc, i en grups de treball més reduïts, les persones participants posaran en comú les seves experiències de vida col·lectiva des d’una perspectiva vivencial, i les estratègies desplegades per a una participació més inclusiva i equitativa.


MartiGuimP

MARTÍ GUIM

Llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport (2008). Llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport (2008).
Diplomat en fisioteràpia (2010). Postgrau en fisioteràpia de l’esport (2012). Postgrau en Psiconeuroimmunologia clínica i evidència científica (2015).

Ens aixequem d’hora i amb soroll! aguantem als nens que s’aixequen superactivats! faig cua per anar a la feina i arribo tard! tinc molta feina! Torno de la feina a pas de cargol! Sopo tard! Dormo fatal! SUPERESTRÈS!!!!!!!!


AlonGalvezP

ALON GÁLVEZ

 

Diplomat en Ciències Empresarials i Postgrau en Management.
Expert en Direcció i administració d’empreses, estratègies empresarials i emprenedoria. Soci fundador i gerent de Re-Construye, S. L

 


XERRADES 2015


SergiP

SERGI MORIANA

Fotògraf professional des del 2005, ofereix serveis de fotografia per a empreses i particulars. Sempre des de un punt de vista diferent, dona un toc especial a cada reportatge, cuidant fins el mínim detall i pensant amb els interessos i necessitats del client.

 

 


NadeauP

TARIK ELGUINDI NASR

Director de la Tècnica Nadeau a Espanya des de fa més de 15 anys. Formador de professors i alumnes. El seu objectiu és ajudar moltes persones a millorar la seva salut i a rejovenir-se amb una tècnica d’exercicis físics senzills i fàcils. Són 3 exercicis en 20 minuts.

La pràctica de la tècnica mobilitza tot el cos, especialment la pelvis i el tronc. Això fa que s’oxigeni alhora que es fa un massatge als òrgans i les cèl·lules interiors. El resultat és una millora del seu funcionament i la prolongació de la seva vida. Un altre avantatge és que mobilitza la columna vertebral i treballa el sistema cardiovascular.
La pràctica de la tècnica ajuda a eliminar molts problemes físics com ara el mal d’esquena, l’artrosi, la rigidesa, els problemes respiratoris i cardíacs, els problemes d’òrgans, etc. És ideal per a persones que volen millorar la salut i rejovenir d’una manera agradable i fàcil sense necessitat d’anar al gimnàs o desplaçar-se de casa.

 


ElviraAnducasP

ELVIRA ANDUCAS POUS
Desprès de venir del món sanitari com Auxiliar Major Diplomada en Farmàcia amb més de 30 anys i amb amplia experiència com Neuròpata, els últims 10 anys els he dedicat a l’estudi de “Teràpies Naturals i Alternatives”. Procuro buscar una forma més natural, menys invasiva i no agressiva de mantenir un millor i òptim estat de salut a tots nivells: físic, emocional, i mental. Per tal de retrobar així l’equilibri global del nostre esser. Es el que es denominen tractaments Holístics.

Els interessats en assistir al taller, haurien de descarregar-se aquest documents. Son per seguir i poder fer els exercicis que es faran al taller.

Document Exercicis       Document Taller


Jordi Anducas-p

JORDI ANDUCAS PLANAS
Actualment, a més de les meves activitats de coaching personal i esportiu i de formació universitària a la Universitat Pompeu Fabra i a la Universitat Oberta de Catalunya, sóc el director d’administració d’una family office.


No hi han reptes impossibles, potser hi ha terminis agosarats. Allò important no és el que aconsegueixis, sinó en qui et converteixes. Llença’t, experimenta, segueix el teu instint. Ets molt més del que et penses !!.

 


cartell-TaulaRp

ODONA GREGORIO
OGM Coaching & Consulting es el resultado de mi experiencia y trayectoria profesional en el mundo empresarial.
Desde 1995 me dedico al coaching y a la enseñanza gracias a las técnicas psicopedagógicas adquiridas por mi formación en Ecole Roche – ESEI y mi experiencia en el área de la enseñanza en E.E.U.U. Además de la titulación de Máster en Programación Neuro-Lingüística desde 2009.

CARME BALAGUÉ
Pediatra.Cofundadora de Metges Sense Fronteres.
Actualment compagino la pediatria publica i la privada.


cartell-Astrid-p

ASTRID IZQUIERDO
El Feng Shui és l’art de la ubicació. Aquesta disciplina, àmpliament experimentada, ens permet equilibrar, harmonitzar i activar l’energia ambiental. A través del Feng Shui prenem consciència de l’efecte que té en les nostres vides l’espai que habitem i tot el que ens envolta.

Viure i treballar en un entorn harmònic ens beneficia físicament, mentalment i espiritualment i ens proporciona una vida més agradable, pròspera i feliç.


Dani Muixí

DANI MUXI
Professor de tai-txi-txuan i terapeuta de shiatsu i moviment. El 1998 vaig començar a practicar tai-txi-txuan sense saber on em portaria aquest camí. Em va portar, després de anys de pràctica, a fer la formació de professor en l’Asociación Hun Yuan, on vaig obtenir el títol l’any 2005. Des d’aleshores imparteixo classes a diferents centres cívics, casals per a gent gran i centres privats. Seguint el camí que em va portar a ser professor de tai-txi, vaig fer la formació de terapeuta de shiatsu a l’Escola de Shiatsu i Moviment de Barcelona, on actualment faig d’assistent de la professora de segon curs. En el Shiatsu he descobert una nova manera de apropar-me als conceptes de salut i malaltia, i d’entendre com vivim els processos les persones.

Anuncis