EXPRESSIÓ CREATIVA

Expressió CreativaUn despertar de les inquietuds adormides o oblidades de la creativitat

GEMMA MARTINEZ

Els objectius d’aquest taller són despertar les inquietuds adormides o oblidades de la creativitat, aprendre a relaxar-se i a estar més present per tal de potenciar la capacitat creadora, així com a manifestar positivament la imaginació i sociabilitat.

Comença la seva formació a l’escola de teatre musical Memory de Barcelona. Ha realitzat classes d’interpretació amb Txiqui Berraondo, Manuel Lillo i Javier Daulte, entre altres i dansa-teatre amb Mercè Boronat. Actualment dirigeix l’escola i productora de teatre Món de Mones a Corbera de Llobregat; és membre fundadora de l’associació nunArt per a la creació contemporània (Barcelona) on hi realitza tasques de gestió cultural.

En teatre, ha protagonitzat recentment el monòleg Exacte, el món com no és, de Lara Sendim, fent temporada a La Seca i a El Maldà (Barcelona, 2016). Ha treballat en muntatges com Fedra de Jean Racine (Teatre Romea), La Bête de David Hirson i Una vella coneguda olor de Josep Mª Benet i Jornet (TNC),  sota la direcció de Sergi Belbel, o en els musicals Pegados, un musical diferente Merda d’Artista. Al 2013 crea la seva pròpia companyia, amb la que ha realitzat l’espectacle The Friki Shakespeare’s Show, i al 2014 co-crea i interpreta l’espectacle Fins al Final.

En cinema, ha participat en le llargmetratge La Monja de Luís de la Madrid (2004)I en televisió va treballar a El Cor de la Ciutat (TV3) durant les quatre últimes temporades.