SALUT DE LES DONES

JORNADA PER LA SALUT DE LES DONES

Esther Fabra “Gestió de les emocions”

Cristina Roig “Alimentació com a eina de benestar personal i amor propi”

Olga Ferrer “Ordre a la cuina”

Montserrat Pallach “Com potenciar la Salut de la Dona des de l’interior i en connexió am la Natura”

dijous, 28 de maig de 2020 de 17h. a 19h.  Per Zoom des de casa

Possa’t guapa que ens veurem, prepara’t aigua , te o un café, passarem 2h totes juntes, compartint ponències molt interessants que de ben segur que us agradaràn!! I des de casa teva!!

Moderadora: MONTSE ISERN

CRISTINA ROIG  Professora de Cuina a l´Escola d´Hostaleria Jesuïtes Sarrià. Assessora gastronòmica del Consorci de Turisme del Baix Llobregat.

Imparteixo diferents tallers per donar a conèixer el producte de proximitat, de temporada i l´estima per la cuina como a eina de salut i benestar.
Gran part del meu coneixement i del que soc com a persona, és gràcies a l’hotel Can Rafel de Corbera, l´hotel de la família on m´he criat i viscut.

ESTHER FABRA  Psicòloga Industrial i Sanitària .Màster en Psicologia Clínica i de la Salut. Posgrau en Psicopatologia Infantojuvenil. Nombrosos cursos monogràfics que em permeten integrar aportacions conceptuals i elements tècnics de les diferents formacions que he rebut, al meu mètode de treball.

He estat deu anys dins el paraigües de l´empresa industrial multinacional Leybold, com a Cap d´Administració i Recursos Humans. Desenvolupo actualment i desde fa 18 anys la meva tasca professional com a psicòloga terapeuta en l´àmbit privat a Barcelona, a Corbera i al Centre Mèdic Sant Feliu. 

Parlaré de la gestió de les emocions centrant-me en l´època d´estat d´alarma, confinament i desconfinament progressiu que estem vivint en aquests moments. La meva intenció és aportar una pinzellada sobre la necessitat de comprensió del seu efecte en la nostra salut emocional i explicar diverses estratègies que es poden fer servir per millorar-la.

OLGA FERRER  Soy Organizadora Profesional. Convertí mi hobby, mi pasión en mi profesión.

Orden equilibrio, armonía y bienestar, están detrás de mi proyecto. El orden es fundamental en nuestras vidas, nos equilibra y nos cuida. Me dedico a ayudar a las personas a través del orden. Las acompaño en todo el proceso de organización de espacios, desde el apoyo, empatía y respeto. Hago sesiones presenciales y on line.

Comparto mi actividad enmarcando talento en @ferrermarcs.

MONTSERRAT PALLACH  Odontòloga. Odontologia Integrativa i Dentosofia a Pallach Salut Dental. Màster en Teràpia Neural i Odontologia Neurofocal

Com potenciar la Salut de la Dona des de l’interior i en contacte amb la Natura.
Coneixem el món exterior a través dels nostres sentits. Sentim emocions a l’interactuar amb el món i les persones, així al nostre interior es generen els sentiments.
Què és la Salut? Què és la Salutogènesi?
Coneixerem el poder del nostre món interior i com el podem potenciar. Serem exploradores en un viatge ple de noves experiències.

Algunes imatges de la presentació:

RECEPTES DE CUINA PER CRISTINA ROIG  La cuina com a eina d’enriquiment personal

Amanida de maduixots, tomàquet i mató d´aigua de mar

Papillot de salmó amb verduretes

Pastís de Pastanaga Sant Jordi
Bròquil en vinagre
Si vols veure les presentacions fes un click sobre les imatges: