Organitza’t amb eficàcia

INTRODUCCIÓ A LA PRODUCTIVITAT PERSONAL

BORIS MIR   

Sala Polivalent. Biblioteca Can Baró   –   Corbera de Llobregat

dilluns,  24 de febrer de 2020

El bon management i la bona direcció de persones comença per un mateix, per tenir un sistema efectiu d’organització del treball personal. Dirigir-se un mateix és la primera condició per a dirigir altres persones. La conferència ofereix una introducció a la productivitat personal, un coneixement imprescindible per a organitzar-nos amb eficàcia i millorar les nostres competències professionals.

Boris Mir és expert en aprenentatge i en transformació educativa. Promotor de l’Institut-Escola Les Vinyes de Castellbisbal, un centre de la xarxa d’instituts innovadors de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat al Servei de Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement i al Servei d’Innovació i Recerca Educativa del Departament d’Educació. Els darrers quatre anys ha estat el director adjunt del programa Escola Nova 21, una aliança per a transformar el sistema educatiu català.
Actualment és formador i consultor en organitzacions educatives i institucions sobre innovació, facilitació del canvi i lideratge per a la transformació. És membre del Consell assessor de la Fundació Factor Humà i president de l’Associació educativa La Verema.