TALLERS

TALLER AUTOCONEIXEMENT A L’EMPODERAMENT
LUZ HELENA MENDOZA

Luz, autora del libro, trabaja como psiquiatra y psicoterapeuta infantil, de adolescentes y de familias en la sanidad pública. Buscadora desde la adolescencia de métodos que ayuden a aliviar el sufrimiento. Experimentadora de las emociones hasta conseguir perderles el miedo. Cultivadora del amor propio y de los sentimientos más elevados que permita a los seres humanos desarrollar todo su potencial

Transita por tu propia ruta de poder con base en las propuestas de autoconocimiento que encontrarás en La Leona.
El poder propio se adquiere a través del autoconocimiento, de la consciencia de sí mismo.

El poder personal lo encuentro en la medida en que me conozco mejor a mi mismo y me voy convirtiendo en creador consciente de mi vida. Para conocerme mejor el libro La Leona plantea propuestas de cómo hacerlo y sugiere varios aspectos a tener en cuenta para crear la mejor versión de mi mismo
TALLER introducció al  MINDFULNESS
FERRAN GARCÍA DE PALAU GARCÍA-FARIA

Advocat, instructor de Mindfulness, membre de l’Asociación Española de Mindfulness (AEMIND) i responsable de l’Àrea de Mindfulness i Crecimiento Personal del Centre de psicologia PSICOTOOLS.


TALLER Manifestacions Psicosomàtiques de la personalitat

ISIDRE VIGARA

Diplomat d’ Infermeria per l’ EUI Sant Joan de Déu, especialista en Medicina del treball. Diplomat en Homeopatia pel Heilpraktiker Institut, Graduat en Homeopatia pel Institut Superior de Medicines Tradicionals, Autor del llibre “Funciona, niños sanos todo el año”, homeopatía para prevenir y curar; Especialista en nutrició cel.lular activa; Maestria Reiki-Sempai en Reiki Usui Tibetà, Reiki tradicional japonès i Karuna Reiki. Altres titulacions i estudis en: Terapia floral evolutiva, Numerologia, Astrologia, Terapia psicosomática.


recuvisualp
TALLER DE RECUPERACIÓ VISUAL

MIREIA SEGURA

Taller d’exercicis de la vista segons el mètode Bates, adreçat a persones que volen millorar la vista, especialment la miopia, presbícia, astigmatisme, hipermetropia. El mètode Bates és adequat per a qualsevol problema visual.


arbrep
TALLER TRANGENERACIONAL – Arbre Genealògic

NÙRIA CASAS-SALAT

Què és un arbre genealògic? 

Perquè ens passen sempre les mateixes coses?

Com ens afecten les històries familiars a la nostra vida quotidiana?

 


gemmacuretp

TALLER DE DECOUPAGE

GEMMA CURET

Decoupage te el seu origen amb la paraula francesa decouper que vol dir retalla.

Es creu que la tècnica del decoupage ve de Libèria. Les tribus nòmades decoraven les tombes dels seus avantpassats amb figures de paper. Des d’aquí arriba a Xina, i al segle XII fou la forma mes popular de decoració, làmpades, quadres, finestres, mobles, etc. A través de l’Orient llunyà, entra primer a Itàlia, i al segle XVIII a altres països europeus.


Expressió CreativaUn despertar de les inquietuds adormides o oblidades de la creativitat

GEMMA MARTINEZ

Els objectius d’aquest taller són despertar les inquietuds adormides o oblidades de la creativitat, aprendre a relaxar-se i a estar més present per tal de potenciar la capacitat creadora, així com a manifestar positivament la imaginació i sociabilitat.


isernp

ELS QUATRE ARQUETIPS DE LA DONA – ELISABETH ISERN

És important prendre consciència dels arquetips pels que transita la dona: la donzella, la mare, la xamana, i l’anciana, que a la vegada relacionem en les diferents fases menstruals.

Per altra banda, la natura ens proporciona plantes medicinals per a pal·liar símptomes menstruals.

A més, el llegat que ens ha deixat el Dr. Bach, ens ajuda a nivell físic, emocional i espiritual a poder transitar i prendre consciència de l’arquetip en el que estem i treure’n el millor profit.


luzcastillop

GESTIÓ DE CONFLICTES – LUZ CASTILLO

És possible solucionar les reclamacions del teu negoci sense anar a judici?

Aprendràs a transformar les teves reclamacions, de queixes a oportunitats de negoci a través d’exercicis pràctics referents a la Cultura de Mediació. També tractarem principis bàsics per a aplicar a d’altres àmbits de la nostra vida de manera molt ràpida i profitosa.


pinturaP

INICIACIÓ A LES ARTS PLÀSTIQUES – TERESA RIERA
La creativitat no es un luxe, sinó una estratègia de supervivència humana. Sentim l’impuls d’explorar, inventar, conèixer, canviar, innovar. La creativitat és la facultat que ens permet sobreviure i progressar en un entorn canviant i accelerat. Es a més, un component bàsic de la felicitat perquè una de les nostres aspiracions bàsiques es ampliar les nostres possibilitats d’acció i sentir-nos estancats i impotents ens resulta insofrible. José Antonio Marina

Espai creatiu per la pintura, dibuix…
Portar suport quadrat, mínim 40×40 cm. Paper, tela, fusta… Aquarel·les, olis, acrílics, sorra, paper…. Qualsevol estri per fer volar la vostra imaginació.


canvasP

Sessió guiada amb el Model CANVAS – ALON GÀLVEZ
Un estudi en profunditat del teu projecte empresarial present o futur. Gestió i planificació de projectes empresarials en el model canvas. Sessió pràctica on cadascuna hi podrà desenvolupar el seu projecte de negoci.


NUVOL-p
Taller de col·laboració al núvol per a emprenedores – ROSA M. MARTÍN
Com aprofitar les eines informàtiques gratuïtes al núvol per millorar la nostra organització? Com podem col·laborar amb altres professionals i emprenedores de forma més eficient?
Veurem algunes eines com ara: dropbox, google drive, doodle, trello, etc. compartint experiències, trucs i exemples d’ús per organitzar tasques, reunions, preparar documents, etc.
Rosa Mª Martín és enginyera informàtica i treballa com a directora tècnica de l’inLab FIB, un laboratori de innovació i recerca de la UPC.

Preu: gratuït
Requisits: No cal portar res però si porten la tauleta o el portàtil i, si hi ha temps, potser es pot provar directament als equips.


Sopar Xdec

 

Taller-sopar que tothom tindrà molt a veure.  Portar ganes de compartir i il·lusió de participar.

Amb Cristina Roig


cartellD-Mp

 

 

COMUNICACIÓ CONSCIENT

DANI MUXI


J-Ap_1

 

 

ARMES DE FELICITAT MASSIVA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s